Home Aanbod Gouden Reis Traject

Gouden Reis Traject

Ontdek en leef jouw potentieel. Realiseer je levensmissie. Geef je geschenk aan de wereld

 

Wil je je droom en levensmissie realiseren? Je hart en ziel volgen?

Wil je je volle potentieel,  je zielstalenten en het goud in jezelf (her)ontdekken?

Wil je meer levensvreugde en zielsvervulling?

WAT HOUDT JE TEGEN?

 

Boek hier jouw GRATIS DOORBRAAKSESSIE!

 

HEB JE EEN GROTE DROOM, EEN GROTE MISSIE DIE DE WERELD MOOIER ZAL MAKEN.  HOUDT IETS JE TEGEN OM ER HELEMAAL VOOR TE GAAN EN DOOR TE BREKEN? 

Ik breng je in je kracht en je licht opdat jij mag stralen en je dromen en doelen kan bereiken.  Ik ben er voor mensen die hun licht en hun geschenk met liefde aan de wereld willen geven. Er staan mensen op jou en de realisatie van je missie te wachten. Je bent nodig en je mag je geschenk nu aan de wereld geven.

 

Waarom je dit Traject zou volgen
 • De Gouden Reis maakt helder welke passies en kwaliteiten er in jou leven en hoe je die kan inzetten in je leven op het vlak van werk,  je welzijn, je relaties en je levensdroom. Het opent een poort naar je ziel en je missie en alles wat daarbij resoneert. Het opent een poort naar een meer vervullend leven op tal van levensgebieden.
 • De Gouden Reis brengt je in contact met je oorspronkelijke zijn, je diepste essentie en je zielsverlangen.
 • Het Gouden Reis Traject is een groeitraject naar jouw volle potentieel wat al vanaf de geboorte in je besloten lag  met als doel dat jij jezelf waar kan maken, dat jij in je kracht en vertrouwen komt en jouw ding kan gaan doen.
 • Je ontdekt helder wat je hier komt doen, hoe je via je eigen innerlijke bronnen tot je kracht kan komen en je niets meer buiten jezelf moet zoeken. Je krijgt hier de kans je te ontdoen van alles wat je tegenhoudt.
 • Na dit traject hoef je geen workshops en cursussen meer te volgen tenzij om je te verdiepen of je te specialiseren en niet meer vanuit “ik ben nog niet goed genoeg”, wel vanuit interesse en nieuwsgierigheid. Alles zit immers al in jouw vanaf je geboorte. Je ziel heeft dit leven gekozen om jouw leven te leven en te genieten, te spelen, liefde en vervulling te beleven.
 • Gun jezelf een ticket naar de meest wonderlijke reis in jezelf. Je ontdekt de sleutels tot jouw schatkist en je betreedt de wereld van je levensdroom.
Wat je gaat ontdekken
 • Je ontdekt jouw levens- en zielsmissie (innerlijk en uiterlijk) en hoe je deze kan realiseren.
 • Je ontdekt jouw unieke talentencode en de verborgen kwaliteiten die ondergesneeuwd waren.
 • Je ontdekt hoe je na een burn-out of bore out weer energie zal krijgen.
 • Je krijgt helderheid om een goede beroeps- of studiekeuze te maken.
 • Je gaat blokkades transformeren die je weerhouden jouw weg te gaan.
 • Je gaat meer zelfvertrouwen, kracht en eigenliefde ervaren.
 • Je leert de belangrijkste zaken om je missie ook neer te zetten (ondernemerschap, meesterschap, marketing … on the soul level.
Wat ik van je vraag
 • Ben je bereid het pad te gaan en alle commentaar achter jou te laten?
 • Wil je het leven gaan leven dat jij je later wil herinneren?
 • Wil je er écht voor gaan ondanks angsten? En ben je bereid tijdens en na het traject zelf de verantwoordelijkheid helemaal op te nemen?
Dan ben je heel erg welkom. Resoneert het met je maar twijfel je toch of is je angst te groot, neem dan contact op voor een gratis gesprek waar we kunnen zien hoe jij nu gediend kan worden en naar wat je echt verlangt.

 

Inhoud en aanbod van het Traject
GOUDEN REIS 2 dagen
Tijdens het eerste deel onderga je jouw Gouden Reis. We werken hier  met archétypes om meer zicht te krijgen op welke energieën in je leven. Archétypes zijn deelpersoonlijkheden in jou die geleefd willen worden, die jou iets komen brengen op verschillende vlakken in je leven waardoor je weer echt jezelf kan zijn, jij mag leven, je passies kwijt kan en nieuwe levensenergie kan opdoen. Opzet is deze archétypes in harmonie te brengen en in hun kracht en licht te zetten en dat jij als koning/koningin van jouw rijk deze archétypes laat stralen zoals ook jezelf.
Op het programma staan ontspanningsmeditaties, geleide visualisaties, chakrawerk, opstellingswerk en diepe inzichtsvragen welke je op geheel intuïtieve en energetische wijze in contact brengen met je passies, je zijns- wordingskwaliteiten en je levensmissie.
De werkmethode is deels gebaseerd op Het Talentenspel van Willem Glaudemans waar ik mijn opleiding volgde tot TalentCoach en is aangevuld met eigen inzichten en tools.

 

ONDERNEMERSCHAP – MEESTERSCHAP – MARKETING : 2 dagen
Interactieve input rond manifestatiewerk, ondernemerschap, soulmarketing, gronding en centering, emoties reguleren, mindsetwerk, heling van blokkades, verbinding met jezelf en je missie, jezelf herontdekken en bevrijden. Tijdens dit gedeelte krijg je veel tips, inzichten en oefeningen mee om meer meesterschap te verwerven in je werk en leven.

 

BONUSSEN
Na je inschrijving en betaling krijg je GRATIS toegestuurd
 • BONUS 1: Geleide visualisatie JOUW DROOMLEVEN
 • BONUS 2: GRONDINGSMEDITATIE
 • BONUS 3: INNERLIJK KIND HELINGSMEDITATIE
 • BONUS 4: E-BOOK DROOMMANIFESTATIE

 

Jouw Investering
Directe betaling: €1.497,00
Gespreide betaling over 6 maanden: €275,00/maand = € 1.650,00

 

Data
EERSTVOLGEND GOUDEN REIS TRAJECT

staat voorlopig niet op de agenda

Inschrijven
Je schrijft in via onderstaande link . Je vult bij startdatum de begindatum in van de Het Gouden Reis Traject. Data vind je ook op de agenda.

 

IK SCHRIJF IN VOOR HET TRAJECT – DIRECTE BETALING

 

IK SCHRIJF IN VOOR HET TRAJECT – GESPREIDE BETALING

 

TWIJFEL JE? HOUDT IETS JE TEGEN? BOEK HIER JOUW GRATIS DOORBRAAKSESSIE!